NOVATIK Natura

Descoperă noua gamă de țiglă metalică cu acoperire de roca naturala -Novatik Natura

  Novatik NATURA a fost creată din dorința de a oferi soluții premium pentru acoperișuri, printr-o țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică care să răspundă cerințelor estetice și tehnice, chiar și celor mai îndrăznețe și inedite proiecte.

  Țigla metalică Novatik NATURA – investiția ta pe termen lung în calitate, durabilitate și estetică deosebită!

 Învelitorile metalice cu acoperire de rocă vulcanică sunt considerate de mulți ca fiind cele mai durabile, păstrând totodată aspectul natural și fiind extrem de eficiente din punct de vedere energetic și ecologic. Țigla metalică din gama Novatik NATURA este realizată din panouri din oțel de cea mai bună calitate, protejate anticoroziv cu Al-Zn pe ambele fețe, peste care, cu ajutorul unei rășini acrilice, este aplicată roca vulcanică tratată termic (până la 900°C), tratament ce oferă culorii stabilitate sporită la ultraviolete. Ultimul strat de lac acrilic de care beneficiază țigla metalică pentru acoperiș din gama Novatik NATURA îi conferă strălucire și rezistență mecanică sporită. Profilarea modulelor de țiglă metalică are loc anterior aplicării stratului de piatră, ceea ce generează o acoperire controlată și uniformă, ce exclude apariția microfisurilor în straturile aplicate.

 

Tigla Metalica Novatik Natura modelul Classic, țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică

 Modulele Novatik NATURA CLASSIC își păstrează versatilitatea și eleganța prin designul simetric și liniile curbe ale profilului. Așa cum însuși numele sugerează, longevitate și rezistență în timp, frumusețea atemporală a profilului Novatik NATURA CLASSIC reprezintă soluția ideală atunci când se dorește păstrarea stilului tradițional al acoperișului.

CULORI

Pentru mai multe informații tehnice, dă click aici!

 

Tigla metalica Novatik Natura modelul Slate – țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică

  Învelitori moderne cu un design minimalist, ce oferă aspectul plăcilor de ardezie, îmbinat perfect cu rezistența oțelului. Imaginea de ansamblu a acoperișului NATURA SLATE este atipică pentru țiglele metalice datorită designului modulelor ce permite crearea unei configurații care te duce cu gândul la învelitorile din plăci de ardezie. Acest profil plat se pretează atât placărilor verticale cât și acoperișurilor înclinate, reprezentând soluția ideală pentru construcțiile cu un design modern, contemporan, dar și pentru renovări. Învelitorile plate în culori neutre reprezintă principalele tendințe în arhitectura modernă, fiind ușor de integrat în proiectele contemporane.

CULORI:

Pentru mai multe informații tehnice, dă click aici!

Tigla metalica Novatik Natura  modelul Wood – șindrilă metalică cu acoperire de rocă vulcanică

 Acoperișul Novatik NATURA WOOD reinterpreteză aspectul natural al șindrilei de lemn, prin tehnologii moderne, montaj simplu și rapid.   Acoperirea cu rocă vulcanică redă farmecul natural și oferă un rezultat architectural deosebit oricărei contrucții, fiind alegerea ideală pentru orice tip de locuință ce dorește să amintească de specificul acoperișurilor din șindrilă de lemn. Lipsa întreținerii, spre deosebire de șindrilele tradiționale, face ca șindrila metalică Novatik NATURA WOOD să devină o soluție extrem de eficientă și economică.

 

CULORI:

Pentru mai multe informații tehnice, dă click aici!

Tigla metalica Novatik Natura modelul Roman, țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică

Designul special al profilului NATURA ROMAN oferă un farmec mediteranean unic, cu performanțe imbatabile și aspect desăvârșit. Arhitectura acoperișurilor mediteraneene presupune culori calde, naturale, pante line și curbe ample, atribute pe care Novatik NATURA ROMAN le-a redefinit printr-o soluție inteligentă și versatilă.

CULORI:

Pentru mai multe informații tehnice, dă click aici!

Cautati solutii de cea mai buna calitate?