NOVATIK Metal

Tigla metalica in Constanta prin S.C. Dragos Trading SRL

Distribuitor Tigle Metalice NOVATIK Constanta

Societatea noastra asigura vanzari si montaj pentru Tigla Metalica Novatik in Constanta.


Va prezentam principalele avantaje pe care le ofera Tigla Metalica Novatik.

Tigla Metalica Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania.

Otelul din care sunt produse tiglele Novatik este stabil, rezistent si sigur.

Otelul cu acoperirea Colofer® – marca inregistrata a VoestAlpine – are grosimea de 0,5mm si acoperire de ZnMg de 120gr pe ambele fete.

Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protective sporita la coroziune ( atat pentru suprafata foii cat si pentru marginile de taiere sau gauri).

Profilul distinct al placilor Novatik asigura o mare stabilitate intregului acoperis, iar tonurile de culoare sunt perfect armonizate.

Culorile noastre se numesc Brown Matt ( si este culoarea echivalenta a RAL 8017) si Brick Matt ( culoarea echivalent a RAL 8004)

Avantajele unui sistem modern Sistemul Novatik – produs in Romania – prezinta o serie de avantaje care il recomanda atat pentru constructii noi cat si pentru renovari.

 

Profil distinct.

 Designul tiglei Novatik a fost creat astfel incat sa asigure aspectul unei tigle ceramice avand totusi o forma originala.

 Dimensiunile au fost alese special pentru a crea o serie de avantaje:

  • -manipulare si depozitare facila -spatiu redus de depozitare
  • -mijloace de transport de gabarit redus ( acces facil in mediu urban)
  • -diminuarea pierderilor tehnologice in special la acoperisurile cu o arhitectura complexa.

 

Tigla metalica Novatik are Greutate redusa.

Designul optim al tiglelor si greutatea redusa a acestora garanteaza buna functionare a acoperisului si functia de siguranta a acestuia. Daca se tine cont de acest lucru inca din stadiul de proiect, se pot realiza economii substantiale la sarpanta si la structura de rezistenta a casei. Sistem de fixare solid. Fixarea modulelor de tigla se face cu cuie sau suruburi in plan orizontal. Detaliile de montaj foarte sigure si care nu necesita accesorii numeroase. Sistemul de fixare in planul orizontal si suprapunerile perfecte ale modulelor fac din acoperisul Novatik unul dintre cele mai sigure sisteme de invelitori de pe piata. Montaj facil. Modelul este simetric si permite suprapunerea modulelor in ambele sensuri (de la stanga la dreapta sau de la dreapta spre stanga) facilitand montajul si reducand timpului de instalare.

 

Sistem complet de accesorii  

Novatik ofera un program complet de accesorii pentru acoperis. Utilizarea corecta a accesoriilor asigura o ventilare si o etanseitate perfecta a acoperisului si completeaza aspectul estetic al acestuia. Garantia sigurantei Protecția oferita de acoperirea de ZnMg asigura un inalt grad de rezistenta la coroziune si performanțe superioare față de oțelul galvanizat în diferite climate de exploatare. In conditiile unui montaj corect, oferim o garantie a sistemului de 30 de ani. Te poti bucura de un acoperis sigur, solid cu o estetica deosebita pentru o lunga perioada de timp.

 

Informatii tehnice despre Tigla Metalica:

Un acoperis elegant, solid si eficient potrivit pentru cladiri noi sau renovari.

  • Dimensiuni modul 1320X370 mm
  • Numar panouri / mp 2,15 module
  • Panta acoperis Min 12°
  • Materie prima Otel 0,5mm
  • Strat de protectie ZnMg 120 gr/mp pe ambele fete
  • Acoperire Colofer mat rugos – 30 microni
  • Greutate / mp 5,14 kg / mp

Cautati solutii de cea mai buna calitate?