Balustrade de sticla

 Balustrada de sticla in Constanta

Confectionam si montam balustrade de sticla  in Constanta

Balustradele din sticla securizata sunt utile nu numai pentru  balconul apartamentului sau terasele casei, dar si pentru scarile interioare, dand un aspect modern si deosebit.

Sticla este un material complex care nu se demodeaza in timp aducand un plus de eleganta si stil spatiului amenajat, indiferent ca este vorba de zone comerciale sau rezidentiale. Balustradele din sticla, transparente si fara rama sunt alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis.

Atât sistemele de prindere ale  balustradelor, cât şi grosimea şi tipul ticlei sunt variate,  fiind selectate în conformitate cu utiliatatea şi siguranţa fiecărui proiect.

Balustradele din sticla pot fi executate cu sau fara mana curenta, cu montanti sau fara montanti verticali din aluminiu sau inox, cu prindere laterala sau normala, cu elementi rotunzi sau picioruse din inox .

De regula, in cazul balustradelor din sticla fara rama sau prinse in profil, este recomandata sticla securizata si laminata cu grosime 10 -18 mm, tinand cont in primul rand de siguranta si rezistenta. Pentru balustradele din sticla cu montanti verticali si cleme de prindere a sticlei se poate folosi un geam laminat cu grosime 8-10 mm.

Ca aspect, sticla pe care o folosim poate fi transparenta sau sablata, colorata in masa sau sticla vopsita.

 

Modele balustrada de sticla cu suport de prindere din aluminiu

 

Model mana curenta pentru balustrada de sticla

Modelele pot fi: rotund patrat sau trapez. Mana curenta este din aluminiu.

                                         Montaj balustrada de sticla cu suport de prindere din aluminiu

 

 

 

Montam  Balustrada de sticla in Constanta

Balustrada de sticla cu profil continu.

 

 

Cautati solutii de cea mai buna calitate?