Rulouri exterioare

RULOURI APLICATE DIN ALUMINIU

Caseta este din aluminiu si are forma ovala sau tesita la 45 grade.
Lamelele sunt fabricate din aluminiu cu dimensiunea de 39 mm sau de 55 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica. Rulouri exterioare aplicate pot fi instalate oricand, ele putand fi atasate pe tamplarie din pvc existenta sau prinse peste glaful ferestrei)pe perete). Rulouri exterioare aplicate pot fi atat cu caseta semi-rotunda cat si la 45°. Actionarea poate fi electrica sau manuala. Poate fi accesorizat cuplasa antiinsecte  de tip rulou, se actioneaza pe verticala cu ajutorul unui snur, are la baza perii pentru inchidere
ermetica si este prevazuta cu frana siliconica in varianta standard.

 


 

RULOURI SUPRAPUSE

Rulourile exterioare suprapuse se monteaza impreuna cu tamplaria noua si formeaza un sistem compact, care ofera un confort sporit din punct de vedere termic si fonic.  Sunt printre cele mai eficiente sisteme din segmentul de produse de umbrire si securizare. Caseta este din PVC si este patrata. Poate fi tencuita la exterior si la interior.

Este prevazuta cu un sistem ingenios de prindere cu bride de tavan sau grinda.Lamelele  sunt din aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica si pot avea dimensiunea de 39 mm sau de 55 mm.

Se vopsesc in strat dublu si confera culorii o rezistenta deosebita. Pe langa culorile standard, acest tip de produse poate fi vopsit intr-o gama variata de culori RAL si imitatie lemn.

Cautati solutii de cea mai buna calitate?