Tigla Metalica Wetterbest

Vindem si montam Tigla metalica Wetterbest in Constanta.

Informatii utile despre Tigle metalice Wetterbest constanta

 

Suntem distribuitori autorizati pentru Tigle Metalice Constanta – WETTERBEST.

Asiguram vanzari si montaj. Proiectate pe tablă de oţel zincat prevopsit, pentru o îmbinare geometrică perfectă, ţiglele metalice Wetterbest® sunt produse originale, de calitate superioară, mai longevive decât ţigla ceramică sau tabla zincată, fiind totodată compatibile cu orice tip de construcţie: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, instituţii publice, spaţii comerciale, hale industriale – proiecte de renovare sau clădiri noi.

Produsele Wetterbest® au avantaje unice: Sunt realizate cu materie primă provenită de la cei mai importanţi producători de oţel prevopsit de pe piaţa europeană, începând cu Arcelor – Mittal Polonia şi Germania.

Înălţimea ondulei şi înălţimea treptei dintre module sunt peste media uzuală – ceea ce înseamnă că are atât un avantaj estetic, cât şi unul de rezistenţă mecanică.

Sunt de 7 ori mai uşoare decât ţigla ceramică. Au un design elegant şi sunt disponibile într-o paletă largă de culori. Ţiglele metalice nu se pot desprinde de pe acoperiş în caz de cutremur. Sunt rezistente la intemperii, coroziune şi radiaţii ultraviolete.Sunt foarte rezistente la coroziune datorită stratului de zinc.Nu reţin umezeală.

Sunt uşor de montat.Sunt uşor de întreţinut, suprafaţa netedă nu reţine praful sau alte impurităţi, acestea fiind îndepărtate foarte uşor de ploaie.Datorită tehnologiei de producţie şi materialului din care sunt fabricate, ţiglele metalice Wetterbest® se comportă excelent la solicitările mecanice, nu crapă şi nu se sparg.

Canalul lateral de scurgere de pe fiecare placă asigură o protecţie suplimentară şi împiedică pătrunderea apei. Durata medie de viaţă este de 50 de ani.Au fost concepute atât pentru construcţii noi, cât şi pentru renovări ale acoperişurilor existente, cu înclinaţia de minim 14˚.

Profilul în relief al ţiglei Wetterbest® conferă siguranţă maximă împotriva infiltraţiilor, dar şi rezistenţă mecanică mărită graţie treptei majorate la 20 mm şi chiar 30 mm – în cazul profilului Wetterbest Plus.

Greutatea redusă, sub 5 kg/mp, oferă posibilitatea dimensionării economice a şarpantei şi, de asemenea, un consum mai mic de lemn şi de beton armat, dar şi posibilitatea dimensionării economice a construcţiei, în ansamblu.

Ţiglele metalice inscripţionate Wetterbest® au grosimea standard de 0,5 mm ± 0,02 mm.

 


 

Tigla Metalica WETTERBEST CLASIC

Avantaje:

  • Lăţimea utilă este de 1120 mm şi cuprinde 6 ondule cu o înălţime de 23 mm;
  • Lungimea unui modul este de 350 mm, terminaţiile însumate au 140 mm, iar între 2 module este o treaptă de 20 mm;
  • Stratul de vopsea poliesterică este de 25 de microni pentru ţigla metalică lucioasă şi 35 de microni pentru ţigla metalică mată;
  • Stratul minim de zinc din oţel are 200 g/mp.
  • Grosime 0.5 mm

Toate ţiglele metalice Wetterbest® au inscripţionate pe partea inferioară marca, informaţii despre numărul de comandă, data fabricaţiei, codul semifabricatului şi sigla de certificare ISO 9001:2008 şi CE. Pentru un acoperiş rezistent trebuie îndeplinite cumulativ următoarele 3 condiţii: materiale de bună calitate, profilare pe linii automate performante şi montaj calificat (prin intermediul distribuitorilor).Wetterbest® oferă în acelaşi timp atât cele 3 condiţii obligatorii pentru un acoperiş rezistent, de calitate superioară, cât şi alte avantaje precum livrarea rapidă şi consilierea de specialitate.

 


 

 Tigla Metalica Wetterbest Plus

Profil comercializat începând cu luna octombrie 2013.

Avantaje:

 • Ţiglă metalică în 2 module.
 • Bricolabilitate (transportul, depozitarea și montajul se execută mult mai simplu decân în cazul profilului clasic).
 • Profil simetric faţă de axa longitudinală.
 • Posibilitatea montajului în zig – zag (nu se mai întâlnesc în aceeași zonă 4 foi de țiglă metalică, ci doar 3 foi).
 • Posibilitatea montajului indiferent de poziție, una sub/deasupra celeilalte, atât foaia din stânga, cât și cea din dreapta).
 • Înălţimea treptei între module este de 30 mm, cea mai înaltă de pe piaţă, din care rezultă o rezistenţă mecanică sporită şi un aspect UNIC.
 • Design elegant.

 

În plus, se deosebeşte de ţigla metalică clasică printr-un montaj uşor şi rapid, iar pierderile de material sunt cu atât mai mici procentual comparativ cu ţigla metalică clasică, cu cât acoperişul este mai complicat.

Cautati solutii de cea mai buna calitate?