Cabine de dus

Cabine de dus si paravan dus constanta

Confectionam montam cabine de dus la comanda in Constanta

 Confectionam cabine de dus si paravane de dus cu profile si feronerie din inox sau aluminiu si sticla securizata de 8 si 10 mm sau sticla laminata si securizata. Sticla poate fi transparenta, sablata sau decorata, cantuita perimetral cu posibilitatea de tratare anticalcar.

Cabinele de dus sunt un element important in interiorul baii. Cabinele de dus din sticla securizata,  sunt diferentiate prin modalitatea de deschidere, tipul de sticla si tipul sistemului de prindere. Sistemul de prindere are balamale cu deschidere batanta cu prindere pe perete, maner scoica buton sau tip H, garnituri siliconice si magnetice, profile din aluminiu pentru fixarea panourilor laterale din sticla. Sistemele folosite asigura o etanseizare optima prin garnituri din plastic transparente.

Cabina dus constanta

Feroneria are o gama variata de modele si finisaje: cromate, mate sau vopsite. Avem o gama variata de cabine de dus : puteti folosi un panou de sticla pentru a delimita zona de dus de restul baii, puteti avea usi batante la cabina de dus,  puteti folosi usi glisante in conditiile in care spatiul existent este mai mic, sau puteti sa folositi un panoul de sticla la cada existenta pentru a evita imprastierea picaturilor de apa in baie.

Cautati solutii de cea mai buna calitate?