Tamplarie Alumniu Constanta

 Tamplaria de  aluminiu cu bariera termica este capabila sa raspunda celor mai exigente cerinte, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic. Din profile de aluminiu fabricam – ferestre, usi, usi glisante si pereti cortina.

Productia de tamplarie din aluminiu este coordonata de ingineri de specialitate care lucreaza cu centre automate de procesare.

Masina de debitat efectueaza taierea automata la unghiuri de 45° si unghiuri intermediare, folosind liste predefinite de taiere, optimizate. Pe centrul CNC automat – Comet T6 – se efectueaza toate operatiile de frezare si gaurire, de la executarea orificiilor de drenaj si ventilatie, gaurile pentru feronerie, pana la executarea frezarilor pentru maner. Fiecare bucata de profil este etichetata si apoi scanata cu cititorul de coduri de bare, pentru a facilita identificarea ulterioara, in fluxul de productie.

Arhitectii si constructorii au preferat ferestrele de aluminiu pentru rezistenta si durabilitatea lor. In timp ce ferestrele traditionale din aluminiu sunt potrivite pentru climatele blande, tamplaria de aluminiu cu bariera termica poate fi utilizata in zonele cu clima extrem de rece. Impreuna cu feroneria Giesse, fereastrele noastre din aluminiu pot fi executate in configuratii cu o suprafata mare de sticla, pentru a maximiza privelistea.

Finisarea suprafetei este importanta pentru calitatea produselor noastre. Performanta si durabilitatea vopselei aplicata electrostatic depaseste orice alt procedeu de vopsire. Fiecare particula de vopsea adera la suprafata de metal vopsita rezultand o suprafata impecabila, care se usuca repede si este extrema de durabila.

 

 

 


Folosim diferite tipuri de profile

✓ produse premium
✓ izolare crescuta
✓ cercevea ascunsa
✓ ferestre slim
✓ usi fara bariera termica.


 

✓ ferestre & usi:
✓ liftant-glisante
✓ inchidere la colt fara montant;
✓ valori U scazute;
✓ vederi mari, neintrerupte.

 

 


✓ standard, semi-structural, structural;
✓ luminatoare, sere si atriumuri;
✓ unitati self-draining;
✓ etanseitate dovedita in timp;
✓ fara discountinuitate la jonctiune.

Cautati solutii de cea mai buna calitate?